Cadillac Owners Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of MAY's Ride of the Month Challenge!

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
09 Silver V 06 Silver Z06
Joined
·
1,918 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i just replaced my xm module and now i am not getting an xm menu under the presets??

I am just getting fm 1 fm 2 and am

anyone had this before or do i need programming with the tech 2?

maybe it is possilbe the nav unit i put in did not have XM with it?? :stirpot:
 

·
Registered
2006 CTS-V
Joined
·
4,042 Posts
oh that right, I remember.

I'm not sure how to program it so that it recognizes XM but my dealer told me that it's required when you replace the module or you'll have the problem you're experiencing.
 

·
Registered
09 Silver V 06 Silver Z06
Joined
·
1,918 Posts
Discussion Starter · #5 ·
WENT BACK TO CAR AND NOW IT WAS SHOWING THE XM MODES!!

i read some other post and some people where having the same issue

how do i get the radio ID # to give xm now though??
 

·
Registered
2012 CTS-V Sedan, 2011 CTS Coupe, 2010 Ford Raptor
Joined
·
3,547 Posts
WENT BACK TO CAR AND NOW IT WAS SHOWING THE XM MODES!!

i read some other post and some people where having the same issue

how do i get the radio ID # to give xm now though??
XM ran out in my friends Tahoe...when he called XM they walked him through the process. They should be able to tell you how to get it.
Not sure if that helps...
 

·
Registered
17 xt5 & Blk 05 cts-v
Joined
·
2,470 Posts
its on a chanel of xm. dont remember which. just keep scrolling till u find it.
 

·
Registered
'05 Cadillac CTS-V, Silver
Joined
·
47 Posts
Mine did it also...never came back, just pull the bat cable and let it sit a bit and reconnect. All should be well.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top