Cadillac Owners Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
2014 CTS Coupe
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #1
Anyone out there having Vibration problems with their 2014 CTS? I just bought a 2014 Coupe and the mechanics have driven it more than me. The tires have been replaced as well as the rotors and the problem still exists.
 

·
Registered
1994 Eldo TC, 1998 ETC, 1998 STS, 2014 CTS, 2016 CTS, 2017 CTS Premium AWD
Joined
·
387 Posts
Had a balance issue on delivery on my sedan, and another tire that later needed to be rebalanced. Other than that, no.

I will tell you that my experience with new tires these days, especially the runflats, is that they take some miles to smooth out and quiet down.
 

·
Registered
2014 CTS Coupe
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #3
Dealer even after installing new tires and road force balanced, still has the issue. Installed different wheels and tires from another vehicle and the problem still exists. New rotors, still as issues. Next waiting for vibration analysis work to be done.
 
Joined
·
12,778 Posts
Anyone out there having Vibration problems with their 2014 CTS? I just bought a 2014 Coupe and the mechanics have driven it more than me. The tires have been replaced as well as the rotors and the problem still exists.
Good Evening,

I am sorry to hear that you are still experiencing vibration concerns with your vehicle. Additionally, we want your vehicle ownership experience to be as smooth and seamless as possible. I am glad to look further into this situation for you. Please send me a PM with your full name, phone number, VIN, mileage, and the name of your involved dealership to better assist you. Enjoy your evening and I look forward to talking with your soon.

Best Regards,


Brandon M.
Cadillac Customer Care
 

·
Registered
14 CTS 2.0T, (traded 08 CTS 3.6)
Joined
·
136 Posts
I believe the 2014 Coupe is a Gen II CTS, might try that forum for more help, also.
 

·
Registered
CTS
Joined
·
6 Posts
I have vibration during mild acceleration, from about 20mph to 50mph. If I accelerate hard, it doesn't vibrate - makes me think its in the drive train (drive shaft?). I have an AWD, 3.6.
 

·
Registered
2014 CTS4 3.6 Premium Wagon, 1993 Allante', 1978 Eldorado
Joined
·
2 Posts
I have the vibration problem on my 2014 CTS4 AWD Wagon, drives me nuts. If I had known, I would NEVER would have bought the car. New Rims, New Michelin tires. Road force balanced. STILL Vibrates.
Can anyone help, point me in the right direction. Or has Cadillac destroyed the brand trying to be more European?
 

·
Registered
14 CTS 2.0T, (traded 08 CTS 3.6)
Joined
·
136 Posts
I have the vibration problem on my 2014 CTS4 AWD Wagon, drives me nuts. If I had known, I would NEVER would have bought the car. New Rims, New Michelin tires. Road force balanced. STILL Vibrates.
Can anyone help, point me in the right direction. Or has Cadillac destroyed the brand trying to be more European?
Isn't your CTS a gen II? Presumably a different problem and solution.
 

·
Registered
Prev: 2004+2007 CTS 3.6 - 2016 ATS 2.0T AWD Lux. Now: 2018 ATS 2.0T AWD Luxury
Joined
·
2,245 Posts
The CTS 2014 Coupe + Wagon are CTS GEN 2 cars.

The CTS 2014 CAR is Gen 3.
 

·
Registered
2014 CTS4 3.6 Premium Wagon, 1993 Allante', 1978 Eldorado
Joined
·
2 Posts
SEE Below please. It is a Gen II. Coupes and Wagons.
I am Very upset with the car.
And ELCO Cadillac in Ballwin, MO.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top