Cadillac Owners Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter #1
Here is my newest problem, I just got my car back thursday from the shop (AGAIN) and it still has the acceleration sputtering at 55+ and now when I start the car it raddles from the area of the tranny, I thought it was the tranny at first but im not quit sure....It sounds pingy like exhaust noise(if that makes any sense). When the car idles down it goes away, when I give it gas it starts and after the gas pedal is release its winds down and goes away. If anyone could tell me where to find the fill plug to check the level (I could start there) and is this common? if It is low will just adding fluid fix the problem? My car hasnt been leaking tranny oil so I never checked it.....ANY info is very much appreciated.....
 

·
Registered
Joined
·
186 Posts
The noise you mentioned sounds more like loose exhaust or something like that rather than transmission problem and for tranny filter and fluid change do a search in the fourm and you will find one post by Jeff G on the topic
hope it helps
 

·
Registered
Joined
·
40 Posts
Discussion Starter #3
Thanks for the info on the link, The noise my car is making gives me the sound of loose exhaust, but i cant pinpoint it. Tonight im gonna get it on jack stands and check the fluid and try to narrow it down..the noise seems to be realated to my rpms. If the car is in park, neutral,drive, or reverse it makes the same exact noise. When I give it gas. If it was my transmission wouldnt it have a shifting problem or stop when it was in park or neutral?
 
1 - 3 of 3 Posts
About this Discussion
2 Replies
2 Participants
~DIRTY~
Top