Cadillac Owners Forum banner

41 - 55 of 55 Posts

·
Registered
Joined
·
32 Posts
It pumps it up to what it needs to be, then stays off. If you unload it you can typically hear it hiss as it relieves pressure. Sounds like you're exactly where you need to be.
 

·
Registered
Cadillac
Joined
·
162 Posts
Discussion Starter #44
If I remember right there is 3 in fuse box.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
62 Posts
I can hear a click at the compressor, but nothing at the relay. Tried jumping 30 and 87 at the relay harness, but no luck.
Any other suggestions?
On vacation trying to find a fix before heading home Saturday

Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk
 

·
Registered
Cadillac
Joined
·
162 Posts
Discussion Starter #46
Sounds like the compressor won’t click on! Swapping the compressor is very easy! I did it in an hour or less jacked it up climbed under. Tons of videos on them!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
519 Posts
I'm pretty sure O'Reilly's got me the Arnott quickly. It's easy to.do. I did not jack my truck up. Basic hand tools is all I remember using.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
62 Posts
I'm pretty sure O'Reilly's got me the Arnott quickly. It's easy to.do. I did not jack my truck up. Basic hand tools is all I remember using.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Any chance you have that part#?
I was hoping to get it from advance because the one on it is less than 4yrs old and under warranty, but at this point, I'd buy another to get home.

Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
519 Posts
That's the one Ive been looking for, but it's apparently special order only and I need one by Saturday.
I can't seem to find the arnott model.

Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk
I'm pretty sure this is the one I got from O'Reilly's. It had both plugs.
Pretty funny that GM just changed the plug from the previous model pump.



Edit: this one should work too


Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
62 Posts
Found an Advance that got me the 949-099 this morning. 20 mins in the parking lot and we're riding smooth again!
Thanks for the help everyone.

Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk
 
41 - 55 of 55 Posts
Top