Cadillac Owners Forum banner
  • BEWARE OF SCAMMERS. Anyone trying to get your money should be checked out BEFORE you send anything anywhere.

Zamieść tutaj zdjęcie swojego XT4!

63K views 158 replies 86 participants last post by  Ken4  
#1 · (Edited by Moderator)
Proszę zamieścić tutaj zdjęcie swojego nowego XT4. W ten sposób możemy spotkać się w jednym miejscu, aby zobaczyć nowe XT4 naszych członków w jednym miejscu. :)

Kolor Red Horizon Tintcoat

Image

Wnętrze: Sedona
Image

#20 ·
Premium AWD - Atlantic Metallic!
(jasny platyna/czarne wnętrze) View attachment 548550 View attachment 548552
Naprawdę podoba mi się ten kolor Atlantic. Myślę, że to naprawdę najlepszy kolor dla modeli niesportowych. Mój dealer nie miał tego koloru ze wszystkimi opcjami, których chciałem, więc mój jest czarny, co bardzo lubię, ale Twój samochód jest piękny!

#4 ·
Zamówiłem samochód w listopadzie 2018 roku i przyszedł 5 stycznia. Niestety tutaj martwa zima! Żaden salon w Illinois nie miał tego koloru. Zobaczyłem przypadkiem prezentację na YouTube i zakochałem się! Słyszałem, że ten kolor jest wycofany na rok 2020 - chyba stanie się klasykiem! Haha! :yup:

#34 · (Edited)
Emblematy są dość łatwe do usunięcia... Używam "nici dentystycznej" i zasadniczo wsuwam ją pod emblemat, a one po prostu odpadają. Są przymocowane taśmą dwustronną; można je prawie po prostu zdjąć palcami (kciukiem i palcem wskazującym) i odkręcić. Następnie używam goo-gone i plastikowego noża do szpachli/niemetalowej skrobaczki, aby usunąć resztki kleju. Całkiem łatwe.