Cadillac Owners Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

· Registered
87 Deville
Joined
·
630 Posts
So how is your car running now? does it idle ok? How good does it run just above an idle? can you hear or feel it miss at all? did you Manually CLEAR Your codes and then Recheck them?
 

· Registered
87 Deville
Joined
·
630 Posts
What "Brand" spark plugs did you replace the old ones with? AC DELCO? What did you gap them at? When was the last time the Plug Wires were replaced? Also Re-check your spark plugs to make sure they are seated well > but what ever you do Don't Over tighten them. Did you replace your Distributor cap and Rotor?
 

· Registered
87 Deville
Joined
·
630 Posts
I just bought a new set of spark plugs for my 4100 > I alway's buy the A/C Delco plugs > they seem to work the best, it's been 3 years since i have changed them so they are well over due. I replaced the plug wires with 8mm type with the Heavy Duty Boots that go over the plug. I am in Complete agreement with Katshot on replacing the Wires with the plugs> I am pretty sure that i had to change the "Coil" on top of the distributor cap 3 years ago as well. I removed my Cap today and cleaned the terminals inside of it > They had carbon deposits on them so i will have to replace the cap and rotor B-4 Winter! 2dfx I would replace the NGK plugs with whatever the car came Factory with> just my opinion.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top