Cadillac Owners Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #1
I hit a deer in my 04 CTS, and broke a head light housing. The lights went out I replaced bulbs and nothing. I order a new housing and these have regular Halogen bulbs. my headlights still won't work. I checked fuses and found nothing. What are the items that can cause this that I maybe missing?
 

·
Registered
06 CTS Sport/Luxury package
Joined
·
9,819 Posts
There’s a little misinformation here.

What were your original headlights, HID or halogen? And you said when you checked the fuses, you said “nothing”. What does that mean? You couldn’t find the fuses for the headlights or they were fine?

There are two fuses, one of each side. And then there is a relay as well. I believe all 3 components are inside the fuse box under the hood. And I believe the horn’s relay is the same style. So make sure the horn works first. If it does, swap the two relays. Do the lights now work and the horn not? Replace the relay if that’s the case. Or if they both work now, then leave it alone.

KOT
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #3
Sorry for the confusion, the fuses read 0.02 across so they are not the issue. The relay isn't the same as the horn unfortunately. The originals were HID.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #4
I now have one light working on my driver's side. The right one only has running lights. No low or high beams.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #6
Checked all right fuses and nothing is bad swapped them with spares just to be safe. I swapped the fog relay with the high beam relay which afterwards I got the drivers light back.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter #7
Found the issue. It was the mate n lock plugs. Kept pushing the pins into the housing. Wound up having to wire nut the wires together. Found schematics on autozone.com
 
1 - 7 of 7 Posts
Top