Cadillac Owners Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
My rear pull down motor keeps running and it wont go up OR down.
I took it apart and can't tell anything wrong! 1990 model.
 

·
Registered
Joined
·
56 Posts
Look carefully at the gearnut that drives off of the motor shaft. It is probably stripped. Also check for cracks in the clear plastic housing.
 

·
Registered
Joined
·
16,105 Posts
There have been a few threads on how they get dirty and fail to work, and it's fairly common. Try doing a search for "pulldown" or "trunk closer repair" and see what you get. Apparently they are fairly easy to take out and clean thoroughly, at least for a Deville.
 

·
Registered
Joined
·
723 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #7
Thanks for the replys;I got some one to show me how to get the
gear out and it was stripped.I got a new one from GM for $3.76
and it works fine now.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Bob Rich said:
Look carefully at the gearnut that drives off of the motor shaft. It is probably stripped. Also check for cracks in the clear plastic ho
using.
I have the same problem as above, please advise where i can obtain required replacment parts. jim smith
 

·
Registered
Joined
·
56 Posts
gmpartsdirect.com would be one source. The housing is part number 20160581. The gearnut is part number 20160587. Same parts for all year Allantes.
 
1 - 11 of 11 Posts
About this Discussion
10 Replies
6 Participants
Bob Rich
Top