Cadillac Owners Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter #1
Finally got the carb rebuilt in my 88 Brougham D'Elegenace and she's running much better. Now, the climate control blower fan seems to have stopped working.

Beautiful fall day in Toronto, earlier today I had the system on Econ blowing outside air through the car. Could hear the fan, everything was working fine. Tonight I'm driving home from a friend's house and I turn the heat on as it was getting a little cool. Nothing. I can feel flow through warm air only when the car is moving. I can change the climate control from 32 (celsius) to 15 and I can feel cold air flowing through. The compressor is temporarily disconnected due to the fact that it comes on whenever it feels like it and I'm sick of losing power and wasting gas. I can't see this having anything to do with the blower motor though.

Does anyone have any ideas? Is it just the blower motor? Is it an electrical problem? I am tired of spending money on this car! Could it just be a fuse? Would anything else not be working as well?

Please help!
 

·
Registered
Joined
·
127 Posts
torontofleetwood said:
Yes, I tried it on all settings. No fan function at all.
Try checking your blower motor wires for corosion or a melted connector(happend to my 78 deville):eek: or, look to see if you have a bad ground wire:coffee: :banghead:
 

·
Registered
Joined
·
130 Posts
on my 88, the wires are Directly on top, and they have cracked a bit, didnt care till it was 100 out and hte wire just broke lol. wiggle the wires and see what happens, sometimes you just gotta get a new connector and do some line following n make a new line :) shouldent take more then 20 min.
 
1 - 5 of 5 Posts
About this Discussion
4 Replies
4 Participants
kingphil69
Top