Cadillac Owners Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
68 DeVille Conv, 93 Allante, 99 DeVille, 03 Escalade
Joined
·
139 Posts
Discussion Starter #1
Myself and others are not able to post new discussions in the main Allante forum. That forum doesn't appear to have the correct permissions setup on it.
 

·
Super Moderator SEMPER PARATUS
2003 DeVille Base
Joined
·
4,419 Posts
Myself and others are not able to post new discussions in the main Allante forum. That forum doesn't appear to have the correct permissions setup on it.
admin is aware and hopefully working on it.
 

·
Administrator
Joined
·
2,308 Posts
Hello,
Can you post in the sub forums of the Allante forum, or is it all of the Allante section that is having issues. I will be poking at this issue for a bit, so hope to have it resolved soon. :)

-Gerrit
 

·
Super Moderator SEMPER PARATUS
2003 DeVille Base
Joined
·
4,419 Posts
Hello,
Can you post in the sub forums of the Allante forum, or is it all of the Allante section that is having issues. I will be poking at this issue for a bit, so hope to have it resolved soon. :)

-Gerrit
I can now post in parent forum as well as the two sub forums
 

·
-Administrator-
2002.5 F55 CORSA STS, 2014 Explorer XLT FWD
Joined
·
66,868 Posts
Yep - - - someone fixed it.

Here's the answer to what Gerrit asked ........

The main forum was locked from new threads; the 2 sub-forums were not.
 

·
Registered
68 DeVille Conv, 93 Allante, 99 DeVille, 03 Escalade
Joined
·
139 Posts
Discussion Starter #6
Confirmed, it works here as well. Just posted a message there - first of many :)

Thanks for the help fixing it!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top