Cadillac Owners Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Discussion Starter #1
I have a 94 deville, about a month ago my idler pully froze and thru off my serpertine belt, I had a new pully put on and a new belt, but ever since then my car soon after it starts will loses all electric power few a split second, the dash will blank out, and resets the climate control and mpg gauges

If my foot is not on the gas it will kill the engine too. But after that happens it runs fine until I start it up again. At first it did not happen very often but it coming a reguler occurence. So is there a short in the system or what. This unnerving me. Thanks for any help.


P.S. my starter turns very slowly sometimes, my batt. is fairly new, could a bad ground cause all these issues?
 

·
Registered
2005 Escalade 6.0L 2WD, 2007 Jeep Grand Cherokee Limited CRD
Joined
·
3,723 Posts
I'd check the battery cable connections, and the grounds. Any of those may have been damaged or loosened from the belt being thrown off.
 

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Discussion Starter #3
Thanks i'll will check that, my pos batt post does have some corrersion on it, but starter has been doing this for a while, how i know if a bad starter or just a grouding issue?
 

·
Registered
2005 Escalade 6.0L 2WD, 2007 Jeep Grand Cherokee Limited CRD
Joined
·
3,723 Posts
How old is the starter? It could be going bad, or if there is a bad connection, it wouldn't be getting full power.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top