Cadillac Owners Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of August's Ride of the Month Challenge!
1 - 3 of 4 Posts

·
Registered
96 Deville, 06 CTS
Joined
·
14 Posts
96 deville has blown the fuel pump fuse while cruzin 80 down the interstate 3 times in two days. the fuel pump and filter are about 8
months old and been working good until yesterday, the first time this happened. ive replaced the relay. I read ab the oil pressure switch
being in line on the fuel pump circuit so I checked it, the wiring looks good not bare or touching exhaust. there is a little oil leak around
the switch but my oil pressure hasn't caused any lights to come on or any thing. its weird I drive around all day the it just dies out of
nowhere. has anyone had this problem ?
 

·
Registered
96 Deville, 06 CTS
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #3 ·
mine plugged directly into the harness and I checked for bad spots on the pigtail when I had it out. just wondering if anyone had any bad spots in theirs for somewhere to start looking. ive been driving for 2 days with no problems now but that said it will prob die on the way home.
 

·
Registered
96 Deville, 06 CTS
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #5 ·
ya its under the hood on the drivers fender well and the car was in south Florida at a condo on the beach(salt air) until a few years ago. ill check that next thanks
 
1 - 3 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top