Cadillac Owners Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 7 Results
  1. SRX 1st Generation Forum - 2004-2009
    what's up my Cadillac people my problem is my wife bought an android double din radio for our 07cadillac SRX while I was away and without consulting me she has every right to buy what she wants its just that she's techNOTlogical so I still want her to be happy and tried after taking apart the...
  2. STS Forum - 2005-2012
    I recently purchased a sts that a new engine was installed but not completed. I'm having trouble figuring out the wiring. Does any one have some pictures they can share of their wiring? And I think the engine came from an 04 srx. Do you know of any issues with this swap?
  3. FWD DeVille 1985-2005, Fleetwood, and 60 Special
    I just replaced my window motor and found that my window is still not working. The new motor does not seem to be getting power from the drivers door switch. I couldn't find any broken or missing wires, but I did find a loose wiring harness with wires that run to the window motor. Does anyone...
  4. FWD DeVille 1985-2005, Fleetwood, and 60 Special
    Hi all, This is Torsten from Germany, and I got myself a really great 1998 Cadillac DeVille some 2 years ago. The car is in excellent condition and had pretty low mileage when I bought it. However, as I use it every day, it has a bit more now... ;) - Anyway, still a great car, and I love it...
  5. CTS First Generation Forum - 2003-2007
    I’m trying to put a aftermarket radio in my 06 cts, but I can’t find a wiring harness kit for it.
  6. SRX 1st Generation Forum - 2004-2009
    Good evening I'm new to this forum iv been searching in and out every where I can to figure this out I'm at my end lol!!! So my car is a 2004 cadillac srx 3.6 ly7 it has the rpo code jl4 for auto braking my vehicle got into a accident and it smashed the ebcm and tore the ebcm harness out of...
  7. Escalade, EXT and ESV Forum - 2007-2014
    I just bought the '13 ESV with 200,000 miles and the oil pressure sensor code on. It was no surprise, as my '07 Tahoe needed the same when I bought it. I replaced the sensor/sender and the filter. Within the first day, the code came back. The only thing that comes to mind is the wiring harness...
1-7 of 7 Results
Top