Cadillac Owners Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of JULY's Ride of the Month Challenge!
not working
1-5 of 5 Results
  1. SRX 2nd Generation Forum - 2010-2016
    Hello everyone, I have noticed that my front passenger side led strip doesn’t work. The two amber LEDs light up when I start the car but the led strip doesn’t work at all. LEDs are not supposed to die this quick. Quicker than halogens!! I have attached the photos. I’m unable to find the fuse...
  2. FWD DeVille 1985-2005, Fleetwood, and 60 Special
    Usually I have my grandfather help me with my car issues but I wanted to see if this was an easy fix. It’s a cold snowy day and I turned my car off to get gas while the radio was still on. Idk if that has anything to do with anything but I also had my colorful lights on and didn’t turn them off...
  3. 2008-2013 CTS General Discussion
    I was driving to work today and my cruise control wasn’t working. The cruise button on the steering wheel light up but the green indicator in the dash does not. There are no error messages. Anyone else have this issue and know what’s probably going on?
  4. 2008-2013 CTS General Discussion
    Hey all, I have a 2012 CTS Coupe and I have noticed my driver side tail light and my horizontal light isn't working properly. they work when I press the brake and use turn signals and hazards but not when its idle. the passenger side works as intended. I've looked for the fuses but cannot find...
  5. FWD DeVille 1985-2005, Fleetwood, and 60 Special
    i just recently got a dash cam and realized it can’t turn itself off due to my cigar lighters always being on. I looked up and did some research finding that if I set fuse 22 and 23 in the inner position of the Underhood EBC, they will run on the RAP feature, and will turn off after 10 minutes...
1-5 of 5 Results
Top