Cadillac Owners Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of JULY's Ride of the Month Challenge!
electrical
1-14 of 14 Results
  1. Classic Cadillac Forum
    This spring I went to a buddies house to consult on his kitchen remodel and only moments after having parked he asked me to move to a different spot as I was blocking a driveway his renters had need of. My cadi wouldn’t start. My buddy is mechanically savvy as is his brother who was there...
  2. 2008-2013 CTS General Discussion
    I have a 08 CTS that has issues beyond worth repairing because of the leaking damage, the electrical damage is something way above my head. I’m looking to sell as is. It turns on but driving it is not a option like it is now. I just can’t invest anymore time or money to figure out what’s going...
  3. STS Forum - 2005-2012
    I have a 2009 STS, recently I have encountered problems with the passengers side signal light not working. Naturally, my first thought once the signal light stopped working was to replace the bulb. I got a new bulb and the new bulb didn't work, and turns out the old bulb still worked. I then...
  4. Escalade, EXT and ESV Forum - 2007-2014
    My 2008 Escalade is having major electrical issues, never had a problem before. Here’s what’s going on, long story. I drive about 350 miles up north with no issues, it was -20f up there but I plugged in my heater, next day Escalade barely started. I let it warm up then drove 350 miles back home...
  5. 2004-2007 CTS-V Performance Mods
    Just bought a 2005 CTS-V and was curious of if it was possible to retrofit a C5’s HUD (heads up display) in it?
  6. Seville and Eldorado Forum
    Hey everyone, Discovered a week ago that my left tail light was out and found out it was the fuse. Replaced it and thought all was fine, but the thing just keeps blowing (LT park). The third lamp and the taillights work when using a turn signal or the brakes, but at night the running light is...
  7. ATS General Discussion Forum
    Does anyone have any idea what could be messing with my car electrically? I’m just looking for advice here. It keeps killing my batteries and this will be the 3rd battery I’ve used. 2 new and 1 used. I’ve had the starter, alternator and battery tested and it always comes back as a bad battery...
  8. FWD DeVille 1985-2005, Fleetwood, and 60 Special
    Just picked up a 98 Deville with only 70,000 miles on it! I’m having some strange wiring issues though, sometimes when I start the car it’s fine for a couple minutes, then out of nowhere I get flashing lights around my dash, and a theft system problem pops up that tells me car might not restart...
  9. DTS Forum - 2006-2011
    Hi friends, I'm swapping out a bad starter, and while I'm waiting for a part to arrive (replacing the pcv vacuum tube that connects to the side of the intake manifold) I started poking around and having a general inspection. I noticed in the back of the engine, passenger side, two electrical...
  10. Seville and Eldorado Forum
    The old starter was dragging bad, and upon removal the nose was broken. There were no other electrical issues, and I bench tested the starter before installing. Once I got everything back together, and went to connect the battery cable the starter immediately engaged, and ignition was in the off...
  11. ATS General Discussion Forum
    I reverse polaritied my car with the battery, and now I have quite the issues to deal with. For starters, the infotainment system stopped working. IO ave gotten an entire new refurbished cue system, but I feel like I might need a new reprogramed HMI, another issue is the power steering is not...
  12. Escalade, EXT and ESV Forum - 2007-2014
    Hi, I have a 2010 Escalade ESV that I did extensive work on after a collision. After putting all of the pieces back together again, I found the rear hatch lock / unlock, rear gate touch sensor, key fob gate open, and manual button on the ceiling up front will not open the liftgate. In the...
  13. ATS General Discussion Forum
    I accidentally put on the terminals the wrong way, and of course huge spark when attaching the negative terminal. When connected the right way, the car does start and run normaly, and the car works fine. The only issue is that the power steering isn't working anymore, and infotainment screen...
  14. ATS General Discussion Forum
    Had a small fire between the turbo and the firewall. The fire charred a few things, but I'm unable to identify a badly burnt connector that I'm sure will need replacing. Any help or photos would help a great deal. Engine also throwing a P0171 engine code which I imagine has to do with the...
1-14 of 14 Results
Top