Cadillac Owners Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. Classic Cadillac Forum
    Hey guys need some serious help again. I previously had replaced a voltage regulator with a solid state one (my mistake, ended up making the system put out 18 volts) so I got a new point style one, exactly the same as the old one, and now my system is putting out nothing. I’ve got proper voltage...
  2. RWD DeVille/Fleetwood, Brougham 19xx-1996
    I just picked up a 1989 cadillac fleetwood brougham with the 307 vin Y. I have a new battery and alt. There's not a no charging light on my dash and after many days trolling forums I can't find what the issue can be. Any help would be greatly appreciated. If I need specific parts info on where...
  3. DTS Forum - 2006-2011
    I have a 2009 DTS with 215,000 miles... About a month ago my Service Charging System light on my dashboard came on. I figured the problem was a bad alternator and ending up replacing it with a remanufactured carquest one. Everything was working great for about a month. Today as I'm driving the...
  4. Classic Cadillac Forum
    I recently had my 1959 Cadillac worked on after it sat for 10 years. The motor was given a overall inspection, tune up, oil change, spark plugs, brakes, tires, points. Runs smooth, but the battery seemed to struggle to restart the car after driving. Checked generator and was only putting out...
  5. DTS Forum - 2006-2011
    after an alternator swap it now reads 13.5-13.6v which IT used to read 14.4 before my alternator went out and to mention I have a battery light on with service charging system in the DIC not to sure what it could be maybe my battery not sure to be exact but any opinions would be helpful thanks...
1-5 of 5 Results
Top