Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Results 1 to 2 of 2

Thread: IO39 Service Ride Control

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1

    IO39 Service Ride Control

    I have been reading the threads on this IO39 code. very interesting! I have the same problem on my 95 Deville I just had a new transmission put in by the Cadillac dealer. When I got the car back the IO39 code has stated to come on each time I start the car. The dealer told me I probably needed new struts on the front at a very expensive cost. I don't believe that replacing the transmission would cause me to need new struts. Does anyone out there think that the dealer may have left some wires loose somewhere under the car? If so where and how do I find the loose wire? I have looked all under the car and do not see any loose wires.

    Thanks for the help.


  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Stoneage_Caddy's Avatar
    Stoneage_Caddy is offline Cadillac Owners 10000+ Posts
    Automobile(s): 01 frontier , 89 Shelby CSX vnt
    Join Date
    May 2003
    Location
    Undisclosed location in FL
    Posts
    14,607

    Re: IO39 Service Ride Control

    interesting , after the tranny job the i039 came up ? looks like i need to investigate the speed sensor area of things .....


Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum