Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: Is this a cracked intake plenum? (see attached pics)

  1. #16
    Submariner409's Avatar
    Submariner409 is offline If it won't run, chrome it
    Automobile(s): 2002.5 F55 STS - 67,500 miles, 2014 Explorer XLT FWD
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    MD Eastern Shore, Kent Island
    Age
    77
    Posts
    56,854

    Re: Is this a cracked intake plenum? (see attached pics)

    Quote Originally Posted by gbrown2934 View Post
    I am having some idle issues when cold, had 2 codes po171 and po174, bank 1 lean bank 2 lean, I was told it was the plenum, or is it just the coupler, I am a little confused,thanks
    Post #13, last sentence - or click my username, open the profile. left column, lower part. 2 albums, 6 pages of parts and service pictures and diagrams for the 2000 and later Northstar and cars.


  2. #17
    gbrown2934 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): Seville SLS
    Join Date
    Dec 2012
    Age
    73
    Posts
    9

    Re: Is this a cracked intake plenum? (see attached pics)

    Thanks for the info, found the rubber plenum with a big crack. Had a friend replace it for me, I read a few of the replacment procedures, my friend didnt have to remove the fuek rail save some time. Thanks again for the help.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum