Spam Defense - Page 12
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds / (Old System)

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 166 to 180 of 194
Like Tree1Likes
Help Desk - Site News and Site Problems ONLY Discussion, Spam Defense in Registration Problems/Site Related Issues; Open the pic with a picture editor program and resize the file down to 75 -125 kb. Then try to ...
  1. #166
    Submariner409's Avatar
    Submariner409 is offline If it won't run, stick on fender vents
    Automobile(s): 2002.5 F55 STS/65500mi, 2004 Ford F150 SuperCab4x4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    MD Eastern Shore - Kent Island
    Age
    75
    Posts
    45,927

    Re: Spam Defense

    Open the pic with a picture editor program and resize the file down to 75 -125 kb. Then try to upload it.

  2. #167
    CADDYBLACK99 is offline Cadillac Owners Connoisseur
    Automobile(s): 2006 STS-4 1999 Deville Concours
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    NEW ENGLAND
    Age
    55
    Posts
    1,487

    Re: Spam Defense

    Tried to update my avatar. Created an album, uploaded pics, got security token error tried two more times...then found this thread
    Sorry for the extra work removing the dups...patiently waiting approval

  3. #168
    stEvEoPeN is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2004 Caddy Escalade SUV
    Join Date
    Aug 2010
    Age
    35
    Posts
    10

    Re: Spam Defense

    hey I was just trying to load pictures, can you fix this when you get a chance thanks

  4. #169
    mrtripc's Avatar
    mrtripc is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 1976 eldorado convertible 500 efi
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    austin texas
    Age
    35
    Posts
    4

    Re: Spam Defense

    spam defense got me will someone please fix it so i can finish uploading my first caddy build pics

  5. #170
    EChas3's Avatar
    EChas3 is offline Cadillac Owners Master
    Automobile(s): 2006 STS4 V8 1SG & 2007 STS V8 1SE
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cedarburg, WI
    Age
    57
    Posts
    7,420

    Re: Spam Defense

    Gee! All I did was get excited in the Current Issues room! I didn't mean to offend anyone. (Except those pinkos!)

    LOL

  6. #171
    Dave's_sts is offline Cadillac Owners Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Baltimore, Maryland, United St
    Age
    36
    Posts
    14

    Re: Spam Defense

    i just put up some pix of my sts please help i'm new to this thanks

  7. #172
    JimmyH is offline Cadillac Owners 10000+ Posts
    Join Date
    Dec 2006
    Age
    40
    Posts
    37,475

    Re: Spam Defense


  8. #173
    JFresh is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 08 STS V8
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    25

    Re: Spam Defense

    ^^^Thanx

  9. #174
    barrywilliams991 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2005 SRX V8 AWD FE3
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    64
    Posts
    14

    Re: Spam Defense

    Not spam . . . pictures of my wheels.

  10. #175
    chcts05's Avatar
    chcts05 is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 05 CTS 2.8L 6spd.
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Pennsylvania
    Age
    29
    Posts
    100

    Re: Spam Defense

    I can't upload pictures. It keeps flagging them as SPAM. Kind of annoying.

  11. #176
    Submariner409's Avatar
    Submariner409 is offline If it won't run, stick on fender vents
    Automobile(s): 2002.5 F55 STS/65500mi, 2004 Ford F150 SuperCab4x4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    MD Eastern Shore - Kent Island
    Age
    75
    Posts
    45,927

    Re: Spam Defense

    Post #172. Others. If you can't resolve the problem using different picture upload apps, come back and we'll send the problem to Administration.

    Also see the nearby thread from this January - Uploading pictures to the Galleries.

  12. #177
    RogersV's Avatar
    RogersV is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 09 CTS-V, Crystal Red, Auto
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palm Bay, FL.
    Age
    73
    Posts
    183

    Re: Spam Defense

    Did I do something wrong? If so, please explain. TIA, Roger

  13. #178
    Submariner409's Avatar
    Submariner409 is offline If it won't run, stick on fender vents
    Automobile(s): 2002.5 F55 STS/65500mi, 2004 Ford F150 SuperCab4x4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    MD Eastern Shore - Kent Island
    Age
    75
    Posts
    45,927

    Re: Spam Defense

    Wut ??? Please explain, either right here, or in a PM. Sub.

  14. #179
    RogersV's Avatar
    RogersV is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 09 CTS-V, Crystal Red, Auto
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palm Bay, FL.
    Age
    73
    Posts
    183

    Re: Spam Defense

    When clicking on the below link which I have on my tool bar for years,

    http://www.cadillacforums.com/forums...al-discussion/

    The url above changes from the time I type it in the box and then post it if this makes any sense.


    I get the "vbulletin Message" below.

    vBulletin Message

    Invalid Cadillac Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    IMPORTANT: If you received this message immediately after posting, there's a good chance your message was flagged as spam. Please see the following link for more information in regards.
    Click here

  15. #180
    RogersV's Avatar
    RogersV is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 09 CTS-V, Crystal Red, Auto
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Palm Bay, FL.
    Age
    73
    Posts
    183

    Re: Spam Defense

    Even though it doesn't show in the address I included above, your previous address to the "2009 + ctsv general discussion" ended with, "general discussion". After clearing it of my tool bar, going to your home page and searching out the same link, seems the the word "discussion" isn't there anymore. By reloading without it, the proper link loads OK, at least that's what shows on my screen. Sorry for all the problems.

    In the past when posting a message, what I type in the box and what shows when posting the thread is two different things. It seems to drop a few words when going from the box to the posting making it look screwed up. Just a glitch I guess.

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting