Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Results 1 to 5 of 5

Thread: Forum

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    419

    Forum

    Why is the site screwed up all the time here lately?? Icons that should be BLUE are grey and not updated?? What's going on?


  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Submariner409's Avatar
    Submariner409 is offline If it won't run, chrome it
    Automobile(s): 2002.5 F55 STS - 67,500 miles, 2014 Explorer XLT FWD
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    MD Eastern Shore, Kent Island
    Age
    77
    Posts
    56,801

    Re: Forum

    This belongs in Site News and Help Desk. Moved from the Lounge.

    MEM, You might want to cruise through a couple of nearby threads of interest.

  4. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    419
    Thanks 409.

  5. #4
    talismandave's Avatar
    talismandave is offline Cadillac Owners Master
    Automobile(s): 1980 Eldorado, 1974 Talisman, 2004 Volvo C70,
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Madison WI
    Age
    58
    Posts
    7,894

    Re: Forum

    I have been having the same problems but it seems to be only a couple of thread that will not show as read no matter how many times I go to them.
    In lounge all of them I read today (About 6 threads) cleared and showed as read, but "New From Indy" will not. Weird.

    Same in RWD forum, several showed as read after I moved on from them, but two of them would not.

    ----------

    Ironically, now this particular thread is doing the same thing. Been on it three times and still shows as unread. The "All Thread/Forums marked as read thread showed I had read it as soon as I moved off it.

  6. #5
    Ranger's Avatar
    Ranger is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): White Diamond '03 DHS (with DTS floor shift)
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Woodstock Ill.
    Age
    69
    Posts
    82,262

    Re: Forum

    It seems worse this evening. Took forever to accept my name & password. Once it did, it seems like a good 30 -45 second wait after each command. Something is drastically wrong.


Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum