ALL Radios stoped working
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds / (Old System)

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
Cadillac XTS Forum Discussion, ALL Radios stoped working in Current Cadillac Vehicle Discussion; Twice yesterday I had a issue the my AM, FM , AND XM stopped working. It would receive the channel ...
  1. #1
    Bejaip is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): XTS
    Join Date
    Jul 2013
    Age
    30
    Posts
    76

    ALL Radios stoped working

    Twice yesterday I had a issue the my AM, FM , AND XM stopped working. It would receive the channel info but no sound. I had to do the CUE reset which I think worked and everything seemed to be working. Has anybody else had this issue?

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Tomko's Avatar
    Tomko is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 2008 DTS Lux III (assembled January 31, 2008)
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ottawa - Canada
    Posts
    257

    Re: ALL Radios stoped working

    Could you have accidentally pressed the mute button?

  4. #3
    Bejaip is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): XTS
    Join Date
    Jul 2013
    Age
    30
    Posts
    76

    Re: ALL Radios stoped working

    no mute button bc I had a usb drive in with music and would play that and would play cd's.

  5. #4
    Cadillac Cust Svc's Avatar
    Cadillac Cust Svc is online now Cadillac Customer Service
    Automobile(s): All Cadillac vehicles!
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    11,156

    Re: ALL Radios stoped working

    Quote Originally Posted by Bejaip View Post
    Twice yesterday I had a issue the my AM, FM , AND XM stopped working. It would receive the channel info but no sound. I had to do the CUE reset which I think worked and everything seemed to be working. Has anybody else had this issue?
    Hello Bejaip,

    I am sorry to hear your radio system was malfunctioning for you. I am glad your reset seemed to work for you. I do understand how this circumstance is frustrating. If this issue persists, please reach out to us via private message so we can work towards a resolution.

    Sincerely,

    Laura M.
    Cadillac Customer Care

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting