: Tons Of Problems



tcool77
10-27-06, 04:27 PM
I have a question. My car battery light came on, then my temperature
gauge shot up and the temp light came on, then the traction control
light. The heat was smelling funny also. Once I stopped and checked
under the hood there was a hose that had a bubble go through it.
Probably water or air and it was sucking in. I checked it all this
morning during daylight and there's a box on the left front by the
radiator that has been broken off. 2 bolts. No clue where it was
beforehand. lol Also, there's no antifreeze in the radiator reserve.
Also, the damn belt infront of the engine has come off. Is that the
timing belt? Can I just slide that back on? It didnt break. Does anyone
live in Kansas City on this list? lol Any help would be appreciated. I
plan on added antifreeze and trying to slide the belt back on later
today or tomorrow. Is there a certain way that belt goes on? Thanks

97 Catera with 110k...

contourbs
10-27-06, 05:12 PM
all those lights exect the coolant light came on cause the belt came off. but you have more problems then just putting the belt back on. check all of yours pullys and make sure they turn freely

tcool77
10-27-06, 06:43 PM
I will be checking that and trying to put the belt back on tomorrow...Any other suggestions?...What other problems am I looking at?

contourbs
10-28-06, 10:34 AM
one of those pullys will proably be seized as thats why the belt came off. dont start the car without the belt because it will overheat quicky