: Check engine light/stumbling at idle/onstar not working



bluecrayon
06-13-13, 09:27 PM
So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the blue onstar button for a diagnosis......only to find the onstar is not working. I've noticed a fairly rough/stumbling idle recently and I'm wondering if it might be related? Anyone else have similar problems??

donavo
06-13-13, 11:42 PM
So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the blue onstar button for a diagnosis......only to find the onstar is not working. I've noticed a fairly rough/stumbling idle recently and I'm wondering if it might be related? Anyone else have similar problems??

This might not help but are you running 87 octane? Reason I ask is cuz when I run 91 there is slight vibrations. I tried 100 octane the other day and the engine was smooth as a v8.

Cadillac Cust Svc
06-14-13, 12:52 PM
So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the blue onstar button for a diagnosis......only to find the onstar is not working. I've noticed a fairly rough/stumbling idle recently and I'm wondering if it might be related? Anyone else have similar problems??

Hello bluecrayon,

If you would like to further discuss your issues, please private message me. I do see donavo offered his insight on a possible solution to the concern. Also be sure to provide your contact information and VIN and current mileage.

Sincerely,

Laura M.
Cadillac Customer Service