: Speaker level



AllDayRay
05-27-13, 11:08 PM
Need to know if anyone out there has a audio control lc2i hooked up for there amp
right now I have one hooked up with my sub level out but it's really choppy in And
out at best sounds like sh#t please help I've read all the post about amp hook up
and none of them get to the point

AllDayRay
05-28-13, 05:09 PM
No help out there ?

Wingsfan4life
05-28-13, 09:01 PM
I would check all connections again, you shouldn't have any kind of interference...I've never had any kind of problems with Audio Control ever..haven't got around to installing my LC7, ESP2, and Epicenter, but I'll keep an eye out for you and post if I find an answer..

AllDayRay
05-28-13, 10:27 PM
Thanks if I figure it out ill post so everyone knows

Scott2012
05-29-13, 01:02 AM
During my first install I used an audio control lc6i and tapped the factory wiring right at the amp. It sounded great with amps running front speakers and subwoofers. (Ran stock rears).

I used it for a week before I decided to get rid of the stock stereo.

If it turns out you need a new converter, I'm happy to cut you deal on a like new lc6i

AllDayRay
05-29-13, 11:24 PM
Not sure if anybody cares but I found out where I screwed up at I used the sub speaker wires and ran them to both of my speaker level in put and I'm guessing that there wasn't enuf power for both out the sub
wire so ran it into one and it sounds amazing now.

Wingsfan4life
06-01-13, 02:15 PM
I kinda figured it was something minor...I do that all the time..get all excited, and go too fast..lmao

carlson_mn
06-04-13, 12:03 PM
I'm using a real cheap LOC from amazon and I steal the signal from the bose sub's wires and continue to use the bose sub as well, works great.