: Quickest Stock CTS-V Coupe? Not Sure. What do you think?



CTSVSR
05-19-13, 07:02 PM
http://www.youtube.com/watch?v=PbBa_Ry8NAc

1997BlackETC
05-19-13, 10:13 PM
Interesting fronts pumped up to 50 psi and rears @ 28 psi. I wonder if this was without traction control on? Looks like they heated up the tires good with a nice little burnout. Also sport mode or shifting manually. Looks like they had the car hold 4th gear through the traps.

Trapspeed
05-19-13, 10:21 PM
That track looked like it was prepped like flypaper, too. That always helps! Great run regardless.

1997BlackETC
05-20-13, 12:28 AM
Yep your right. Next time I run though I'm gonna try a burnout, sport mode and traction control off and lowering the PSI in the rears and more in the fronts. To make what that V did though I need 6/10's and that's a lot, of course I have wagon which is a little bit more heavy, I'd still be happy though with even a 12.2 or 12.3.

SrtBrad
05-20-13, 05:53 AM
Keep an eye out for Trainman Srt10. He is the driver behind this video. If this is the current record then Jerry has the trap speed record.

http://www.youtube.com/watch?v=YzO1Ws4sgK8

Trapspeed
05-20-13, 07:59 AM
To make what that V did though I need 6/10's

Three tenths off your 60 and you're there. Focus on that and the rest will fall into your lap.

B T Williams
05-20-13, 12:25 PM
My A-Stock 2011 sedan on Michelin PS2 tires ran a best of 11.87 @ 119.33 MPH with the DA at 400'. I also had runs of 11.92 @ 119.06 MPH and 11.99 @ 118.40 MPH with the DA at 1612'. I submitted my 11.87 time slip to this website for posting on their log, but it was never posted.

1997BlackETC
05-20-13, 04:46 PM
wow, that just amazes me. I think a lot of my problem like Trap says, is my 60 foot is horrible, like 2.1, heck even with my old G8GT I was running a 1.95. I need to try something different rather than just no burnout and traction control on, it's not working for me.

Gary Wells
05-21-13, 08:20 PM
My A-Stock 2011 sedan on Michelin PS2 tires ran a best of 11.87 @ 119.33 MPH with the DA at 400'. I also had runs of 11.92 @ 119.06 MPH and 11.99 @ 118.40 MPH with the DA at 1612'. I submitted my 11.87 time slip to this website for posting on their log, but it was never posted.

The website does not maintain the log. Larry (user name "GNXS" did the log and maintains it.