: Passenger side heat not working?



BossLady
11-18-12, 03:39 PM
So my passenger side heat doesn't work, it blows cold air while the drivers said blows hot air like it's supposed to. Any idea what could be wrong? Something possibly disconnected, or blocked? I think the K 134 relay needs to be replaced because the radio, trunk, fuel door will randomly go out sometimes but I'm not sure if that would have anything to do with the heat, Im assuming not. Does anyone know where I can find that relay besides off a junk car?
Thanks!

kaustein
11-18-12, 04:55 PM
Welcome to my world. That was the last straw for me to get rid of the car. Actuator isn't working.

JohnJJO
11-18-12, 11:50 PM
u can fix actuator, by taking in a part and pushing shaft in to the motor that over time pushed out. save $130

gvjv3
11-19-12, 01:14 AM
as far as the K134, if you can get it out, under the dash, drivers side close to the door, gray box that clips to side, raise it up and pull it out, disconnect the wire, than open it up, pull out the relay board, look at the solder contacts on the back side and find the ones that are crack or loose, resolder the ones that need it, and put it back together and when you put it back, I advise you dont clip it back where it was but just let it hang with the wires connected to it, it's my opinion that closing the door many times cause the vibration that causes the solding points to crack

gvjv3
11-26-12, 12:20 PM
are you referring to this shaft?100444

gvjv3
11-26-12, 12:22 PM
thank you