: Good technical "how to" thread has gone missing



AAIIIC
05-31-12, 09:13 PM
Someone asked about installing KW V3 coilovers in the'04-07 CTS-V Appearance forum recently. I went looking for a thread that was I believe started by ahahnu about getting his KWs installed. I had made a couple of long posts with lots of pictures and description showing how I installed my KWs. Unfortunately, the thread has disappeared. I found a link to it in another thread - http://www.cadillacforums.com/forums/2004-2007-cadillac-cts-v-performance/176595-got-k-dubs-installed-today.html - but clicking that link gets me

Invalid Cadillac Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator (http://www.cadillacforums.com/forums/sendmessage.php)

IMPORTANT: If you received this message immediately after posting, there's a good chance your message was flagged as spam. Please see the following link for more information in regards.
Click here (http://www.cadillacforums.com/forums/site-news-feedback-questions-suggestions/92746-spam-defense.html)

I clicked the link to notify the administrator a few days ago and (shockingly enough!) I haven't heard anything back. Any chance that thread can be recovered?

JimmyH
06-01-12, 05:53 PM
That thread turned into a pissing contest, so it was deleted. When I get some time, I will clean it up and undelete it.

AAIIIC
06-01-12, 11:04 PM
Thanks, Jimmy. Hopefully I wasn't involved in the pissing match - I honestly don't remember!

JimmyH
06-02-12, 12:52 PM
I know you weren't. It was bassillac using an alt account and a few other guys jumped in. I must have been having a bad day or something that I deleted it. I will get cleaned up.

JimmyH
06-02-12, 08:29 PM
Cleansed and restored. See if there is any other offtopic crap in there that needs to be expunged. Since I still see all the deleted posts it looks like a mess to me.

AAIIIC
06-02-12, 10:13 PM
Looks good to me. Again, thanks for the help! :thumbsup:

JimmyH
06-02-12, 10:34 PM
no prob