: I have a 97 Eldorado



datdude61
05-11-12, 05:20 AM
I have took out my bose hu and put on a boss in dash dvd player used gmrc-03 class II data bus interface it works fine changed all speakers also put an amp in also but the only thing that seems to not work is that every time I cut the car off everything I just set like radio stations and also volume, bass, treble etc. all gone back to boss factory settings really annoying can someone please help a brotha out

datdude61
05-11-12, 05:48 PM
Can anyone help me help me please

vincentm
05-11-12, 06:57 PM
Your memory wire needs to be connected to a constant.

datdude61
05-12-12, 12:17 AM
Yeah I did that hell I went into the battery storage mode cut it off to see if that would help and no that didn't work either I just don't know

theronw68
05-12-12, 07:46 PM
I was having the same problem in my car. I ran a wire back to the fuse box and bought a little add-a-fuse thing. I cant remember which fuse I hooked in to, but, I no longer have that issue. I tried
several different ones before I got one that worked(my test light broke and didn't feel like going back to the parts store.) Hope this helps.

T.

still_walkin
05-22-12, 05:47 AM
its a red wire i believe on your HU which is your contsant it needs to be connected to a 12v source thats keeps getting 12v after the car is off. so either tap into your fuse box or check your wiring.

datdude61
05-30-12, 01:38 PM
Hey sorry to inconvience u but when I tap into fuse box which fuse do I tap into and do I connect wire to memory constant wire

datdude61
05-30-12, 06:07 PM
Hey sorry to inconvience u but when I tap into fuse box which fuse do I tap into and do I connect wire to memory constant wire

still_walkin
06-15-12, 04:13 AM
Tap into a fuse that has a 12v when the ignition is in the off position .hazard lights fuse is a good one to pick

datdude61
07-15-12, 12:13 AM
Yes that worked thanks for ya help man