: 95 fleetwood blower motor resistor



CadillacPimpinNOLA
04-20-11, 06:50 PM
sounds like its bad or something else.

just today i pull into work and shut the car off, the blower continues to run. look for a fuse to pull or relay, dont know where it is so i pull the access panel on the passenger side and unplug the blower motor.

is it going bad or something else. do i get to spend yet another $100 on the car

csbuckn
04-20-11, 06:59 PM
Probably just a relay or resister.

CadillacPimpinNOLA
04-20-11, 07:16 PM
where

csbuckn
04-20-11, 08:05 PM
Dont know where the relay is but the resister is next to the blower motor. The connection that has all the wires going to it. Someone had a picture of it in one of the many threads about this issue. Maybe search blower resister.

CadillacPimpinNOLA
04-20-11, 08:26 PM
ok, well i cant check the relay if i dont know where its at, if your talking this picture. thats what im talking about. 3 bolts and you have a black sealed box screwed to a big heatsink

http://img.photobucket.com/albums/v301/hemijimbo/STA71127-1-1.jpg

thefleetwoodguy
04-21-11, 12:30 AM
replace blower motor resistor #4 in pic
the one with the heatsink....

CadillacPimpinNOLA
04-21-11, 01:49 PM
yea i already done that earlier today, $170 from GM, $97 my cost and $0 cuz i told my boss to make it disappear, they changed the new ones up a lil bit but everything is in and working great

new one is on the left in both pics

http://i166.photobucket.com/albums/u86/SlimmSaltine/2011-04-21100552.jpg

http://i166.photobucket.com/albums/u86/SlimmSaltine/2011-04-21100538.jpg

Wheelman322
04-11-13, 08:35 PM
Thank you...Just had the same problem today.