: A few problems :(



Daniel10Slade
11-18-10, 05:51 PM
Good day everyone,

I took delivery of my 2010 Escalade on June, 2010 and its got 6200miles on it.

1. Drivers Heated/Ventilated Seat feature is not functioning(I do hear the fan working for about 5 seconds and then kaput)

2. Electronic steering wheel tilt not functioning for a week(was working yesterday for some time and later failed again)

3. Electronic Pedal Adjust not functioning.

I have checked all the fuses(maybe I missed it)

And I checked connections on the bottom of both front seats and have not found anything wrong.

My schedule is a bit tight and I need the car almost all the time but...its kinda hard to schedule an appointment with my dealer and have a loaner ready.

I'm willing to fix it myself if possible and if not then...I just gotta squeeze into it.


Im kind of surprised to have such problems at such an early stage since I have not experienced a problem on my 2007 Audi Q7 4.2L until 33,000miles.

Any help will be really appreciated.

Special Thanks,
Daniel.


Oh most importantly its getting friggin cold here in Brooklyn, NY!! :(

bstiffmanofsteel
11-18-10, 10:30 PM
To the dealer! Not one to be so blunt but you have a brand new vehicle with issues, take it back immediately!

2007caddy
11-18-10, 10:38 PM
2nd that

S60 R
11-18-10, 10:49 PM
3rd that!

bstiffmanofsteel
11-18-10, 11:08 PM
Not one to be so blunt but you have a brand new vehicle with issues, take it back immediately!

Daniel10Slade
11-19-10, 09:34 AM
Thanks guys.

I'm going to Call my dealer now.