: xm not showing up under radio sets??



dvandentop
05-24-07, 06:14 PM
i just replaced my xm module and now i am not getting an xm menu under the presets??

I am just getting fm 1 fm 2 and am

anyone had this before or do i need programming with the tech 2?

maybe it is possilbe the nav unit i put in did not have XM with it?? :stirpot:

Silver Dollar
05-24-07, 06:16 PM
You replaced it or the dealer?

Either way, there's a procees required to set up the system so it "knows" that XM is present.

dvandentop
05-24-07, 06:17 PM
i replaced it, i am working on my flood car repairable

Silver Dollar
05-24-07, 06:22 PM
oh that right, I remember.

I'm not sure how to program it so that it recognizes XM but my dealer told me that it's required when you replace the module or you'll have the problem you're experiencing.

dvandentop
05-24-07, 09:00 PM
WENT BACK TO CAR AND NOW IT WAS SHOWING THE XM MODES!!

i read some other post and some people where having the same issue

how do i get the radio ID # to give xm now though??

whisler151
05-24-07, 11:40 PM
WENT BACK TO CAR AND NOW IT WAS SHOWING THE XM MODES!!

i read some other post and some people where having the same issue

how do i get the radio ID # to give xm now though??

XM ran out in my friends Tahoe...when he called XM they walked him through the process. They should be able to tell you how to get it.
Not sure if that helps...

odla
05-25-07, 11:07 AM
its on a chanel of xm. dont remember which. just keep scrolling till u find it.

chev4life
05-25-07, 11:21 AM
Mine did it also...never came back, just pull the bat cable and let it sit a bit and reconnect. All should be well.