Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Results 1 to 3 of 3

Thread: 6.2 intake problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    8

    6.2 intake problem

    I just installed a new afe cold air intake on my 2007 ext and now my check engine light came on no just wondering if anyone else had the same problem?


  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    hcvone is offline Cadillac Owners 10000+ Posts
    Automobile(s): 2012 Escalade, 2014 SRX
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    H.V., Pa/Town of Webb, NY
    Posts
    13,299

    Re: 6.2 intake problem

    Our shop installs several a month and never had an issue, check that there is no debris on the MAF sensor, you may have got some sucked thru the intake filter, you using the 5411072 or the 5481072? Make sure you have good connection at the t-body too. Then disconnect the battery for 5 minutes, make sure your radio and hvac system is off before disconnecting the battery. Welcome to the forum.

  4. #3
    blackex is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 2007 Cadillac Escalade Base
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Troy, Michigan
    Age
    32
    Posts
    380

    Re: 6.2 intake problem

    Did you forget to plug in your MAF after installation?


Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum