Couple of questions / issues.
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds / (Old System)

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
Cadillac Escalade, EXT and ESV Forum - 1999 - 2006 Discussion, Couple of questions / issues. in Cadillac Escalade Forums; I've searched quite a bit to find whats wrong, but it doesnt seem anyone has the same issue. The first ...
  1. #1
    RByers91 is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 2002 Escalade
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    106

    Couple of questions / issues.

    I've searched quite a bit to find whats wrong, but it doesnt seem anyone has the same issue.

    The first issue is the heated seats. Most discussions ive found were about the seat turning off after a couple seconds. When i hit the switch on my front and passenger seats the light stays on like it should be working, but there's no heat what so ever. Any idea what it could be?

    The second issue is a loud knock that comes from under the passenger side floor. It only happens right after i turn the car on, but doesnt happen every time. It sounds almost like i something heavy fell onto the floor, but there's nothing there. Any idea?

    The final issue is my rear defogger. It just simply stopped working. It still defogs the mirrors, but not the back. I haven't really looked into this issue since its not major, but any info would be great.

    Thanks,
    Ryan

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Escalaydee is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): Escalade
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2

    Re: Couple of questions / issues.

    I'm having the same issue with the loud knock after I start my 02 Esc, it doesn't matter if it's cold or hot outside and it doesn't happen every time I start it, but it happens often enough. I can't figure out what that noise is either. Anyone else having the same issue?

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting