Rear parking sensors not working - Page 2
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds / (Old System)

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 16 to 30 of 35
Cadillac Escalade, EXT and ESV Forum - 1999 - 2006 Discussion, Rear parking sensors not working in Cadillac Escalade Forums; This?...
  1. #16
    fasteddyII is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 2004 Escalade
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pensacola, FL
    Age
    50
    Posts
    163

    Re: Rear parking sensors not working

    This?

  2. #17
    luxurylife33's Avatar
    luxurylife33 is offline Cadillac Owners Connoisseur
    Automobile(s): 99 Escalade (sold) 03 Escalade EXT (sold) - 07 Escalade EXT
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Long Island
    Age
    27
    Posts
    1,363

    Re: Rear parking sensors not working

    please! .... i hate that it stopped working 2 weeks after i bought it

  3. #18
    Tug Boat's Avatar
    Tug Boat is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2003 Escalade EXT
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    41

    Re: Rear parking sensors not working

    Take a look at this thread. It will show you how to short the diagnostic connector which is under the passenger seat drivers side. If you can't see it, you will have to remove the box cover where the URPA module sits.

    http://www.cadillacforums.com/forums...died-poof.html

    Good Luck. I now know which of my sensors aren't working, but have yet to replace them.

  4. #19
    luxurylife33's Avatar
    luxurylife33 is offline Cadillac Owners Connoisseur
    Automobile(s): 99 Escalade (sold) 03 Escalade EXT (sold) - 07 Escalade EXT
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Long Island
    Age
    27
    Posts
    1,363

    Re: Rear parking sensors not working

    My diagnostic test confirms my left corner sensor is shot or the connection is bad. Thanks for the help!

  5. #20
    DesmoQuattro is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2005 EXT
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    16

    Re: Rear parking sensors not working

    whosurpopi, I would like to buy a sensor from you if you have one left. I can't PM you, because I may be spam, and can't figure out how to forward my message thru the forum gurus, because I'm not spam, and the process is arcane. If you are still watching this thread go ahead and email me -

  6. #21
    DesmoQuattro is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2005 EXT
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    16

    Re: Rear parking sensors not working

    zerocarpileup - got your message, but I can't reply either. my e-mail address is ducati@telus.net. Spam me - er e-mail me!
    Thanks!

  7. #22
    Eldo1953's Avatar
    Eldo1953 is offline Cadillac Owners Enthusiast
    Automobile(s): 53 Eldo, 54 CDV, 74 FWB 96 FWB (sold),1998 STS(sold), 03 ESV
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Winnipeg, MB
    Posts
    750

    Re: Rear parking sensors not working

    Anyone else have any sensors for sale?

  8. #23
    JDD
    JDD is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2006 Escalade EXT
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1

    Re: Rear parking sensors not working

    Quote Originally Posted by whosurpopi View Post
    Congratulations, That is exactly what was wrong with mine. I used tape to create the good connection, but the zip tie seems like a great Idea. By the way, I have four sensors that are new if anybody wants them. I purchased them before I found my bad connection. $200 for the set shipped.
    Do you still have the parking sensors for sale?

  9. #24
    MartiRam is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): Esclade
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Texas
    Posts
    9

    Re: Rear parking sensors not working

    Can someone please take pics and post please - I want to see what sensor is unplugged and what it looks like.

    Thanks,
    MR

  10. #25
    caddyext21 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): EXT
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7

    Re: Rear parking sensors not working

    if you guys want to get sensors check ebay... i bout a set for $105.99 with free shipping

  11. #26
    easter9053's Avatar
    easter9053 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 1966 Cadillac Deville
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Memphis, Tn
    Age
    44
    Posts
    61

    Re: Rear parking sensors not working

    Quote Originally Posted by caddyext21 View Post
    if you guys want to get sensors check ebay... i bout a set for $105.99 with free shipping

    How did these Ebay aftermarket rear sensors work for you. Is this the four set or is it just one? I was hesitant to buy this, because one of my original sensors is actually broken, an all I need is one to replace.

  12. #27
    luxurylife33's Avatar
    luxurylife33 is offline Cadillac Owners Connoisseur
    Automobile(s): 99 Escalade (sold) 03 Escalade EXT (sold) - 07 Escalade EXT
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Long Island
    Age
    27
    Posts
    1,363

    Re: Rear parking sensors not working

    Quote Originally Posted by easter9053 View Post
    How did these Ebay aftermarket rear sensors work for you. Is this the four set or is it just one? I was hesitant to buy this, because one of my original sensors is actually broken, an all I need is one to replace.
    i wouldn't trust aftermarket

  13. #28
    caddyext21 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): EXT
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7

    Re: Rear parking sensors not working

    its one sensor but u get extra clips and covers for it.. i havent put it on.. i just bought it for a back up part, cuz i needed new clips to put on

  14. #29
    ajeatoo is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2004 Escalade
    Join Date
    Jun 2009
    Age
    36
    Posts
    2

    Re: Rear parking sensors not working

    This is awesome - I have the same problem with my 04. They worked fine since I got it last August, but one day they mysteriously stopped about 2 or 3 months ago. It started working again once, then stopped again, and they haven't worked since.
    I'm going to give this a try - sure would be nice if it was an easy fix for once!!
    It's in getting the HVAC system fixed right now - it's defaulted to defrost.

  15. #30
    zerocarpileup is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 2002 Escalade
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chicago
    Age
    30
    Posts
    207

    Re: Rear parking sensors not working

    hey guys, i got a sensor, for those who are looking for one.
    Attached Images

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting