Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Results 1 to 3 of 3

Thread: transmission question

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    4

    transmission question

    in the morning on my 91 sedan deville when i first put it in gear in does not go, after i rev the engine I will then go. No error codes but runs fine after that. It also make a poping sound when I rev the engine up to a hi rpm which sounds like it coming for the tranny. Any ideal of what the problem may be?

    Thanks


  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    CadillacJack76's Avatar
    CadillacJack76 is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 02 eldo collectors series, 98 eldo, 97 deville, 96+94 SLS,
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Long island New York
    Age
    40
    Posts
    219

    Re: transmission question

    My 93 maked the popping noise when I first got it, when you rev the car up you build up more pressure in the tranny, so it goes into gear. Basically, the tranny is shot, get out your checkbook, mine cost me 1000, and I had it done. They arent worth messing with yourself, its too much work. Take it from me, I have owned 9 Caddys, and my 90 deville since 92.

    Take care, Jack

  4. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    4

    Re: transmission question

    kinda thought that, thanks


Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum