Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Results 1 to 3 of 3

Thread: set the cams

  1. #1
    ken1827 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): catera
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Angry set the cams

    I replaced the head gasket on my 1998 Catera, now it is giving me two codes, cam and crank, I can't seem to understand if i got the timing wrong or not. What could be the problem. Is the timing wrong. The car runs but purely, engine light with codes. It drive and don't cut off, just runs bad. Can some one tell me what I did wrong?

    Last edited by ken1827; 09-04-13 at 03:52 PM. Reason: missed spelled words

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    kaustein is offline Cadillac Owners Enthusiast
    Automobile(s): Cadillac
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    712

    Re: set the cams

    I am impressed that you were able to do that. Obviously something is "off."

  4. #3
    waco-brian's Avatar
    waco-brian is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): Catera 98 & 99
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Waco,Texas
    Age
    50
    Posts
    113
    Sounds like the timing is off. I had to go back into the 99.had the marks off just a little.


Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum