Radio Power
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
Cadillac Catera and Cimarron Forum Discussion, Radio Power in Past Cadillac Vehicle Discussion; I was looking for a busted Clamp 15 fuse when I came across something, the previous owner had used two ...
  1. #1
    AL Cool Dates is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2000 Cadillac Catera Sport
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Bronx, New York, United States
    Posts
    91

    Radio Power

    I was looking for a busted Clamp 15 fuse when I came across something, the previous owner had used two cables to power the radio through fuses! Sound Confusing? I know, confused the hell out of me also so I included a picture. This can't be right, why would someone do this? My radio works fine actually, it just doesnt come on when you turn the key to position I (probably because the power isnt done right). I may pull the radio out in a few days to see if this can be done right because the way it is now can't be too safe.

    Attached Images

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    investor74 is offline Cadillac Owners Enthusiast
    Automobile(s): '97 Forest Green Catera
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    674

    Re: Radio Power

    The radio should be on fuse 14, which is the blue 15 amp in the middle of the middle row. That fuse also controllers the cigarette lighter and a number of other items.

  4. #3
    Lizzys Cat is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2000 Catera!
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    10

    Re: Radio Power

    If you are having the radio issue where it won't power on in position 2 and only key position 1 upon shutdown, check fuse #10 for the aux water pump. This was our issue and not the K134 MF relay.

  5. Remove Advertisements
    Cadillac Forums
    Advertisements
     

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

What Cadillac(s) do you own? (Or type NONE)

Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •