Cts wagon nav radio
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds / (Old System)

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
Cadillac Audio, Video and Security Systems Discussion, Cts wagon nav radio in Item Specific Cadillac Discussion; I'm working on a 2010 CTS wagon with nav radio, I'm having an issue with the screen going blank intermittantly, ...
  1. #1
    BLUE04V is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 04 CTS-V
    Join Date
    Aug 2013
    Age
    59
    Posts
    1

    Cts wagon nav radio

    I'm working on a 2010 CTS wagon with nav radio, I'm having an issue with the screen going blank intermittantly, there is no pattern to it failing(hot-cold-morning
    noon or night. No codes are being set, I have replaced radio, display, rewired data, power and ground wires and still same problem. you dont even need to drive it just sitting and idling it will randomly go black with audio working just fine. Radio and display are from Cadillac parts department. Any ideas????

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Cadillac Cust Svc's Avatar
    Cadillac Cust Svc is offline Cadillac Customer Service
    Automobile(s): All Cadillac vehicles!
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    10,934

    Re: Cts wagon nav radio

    Quote Originally Posted by BLUE04V View Post
    I'm working on a 2010 CTS wagon with nav radio, I'm having an issue with the screen going blank intermittantly, there is no pattern to it failing(hot-cold-morning
    noon or night. No codes are being set, I have replaced radio, display, rewired data, power and ground wires and still same problem. you dont even need to drive it just sitting and idling it will randomly go black with audio working just fine. Radio and display are from Cadillac parts department. Any ideas????
    Hello BLUE04V,

    Welcome to the forum! This is a great way to connect with other Cadillac owners and lovers. Gregory W. and myself help monitor the Cadillac forums and are here to assist with questions and concerns that you may have. I see you stated you are working on a 2010 CTS wagon. I don't know if you are the owner of this vehicle, or are helping someone out. If you are the owner of this vehicle and would like to further discuss this concern with us, please reach out via private message.

    Sincerely,

    Laura M.
    Cadillac Customer Care

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting