Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

Results 1 to 2 of 2

Thread: My new Pioneer AVIC-Z110BT sounds like crap in my 03 DeVille

  1. #1
    CaddyMcSwagger03 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 2003 Cadillac DeVille
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4

    My new Pioneer AVIC-Z110BT sounds like crap in my 03 DeVille

    I recently had a Pioneer AVIC-Z110BT professionally (BEST BUY) installed and it sounds like crap for some reason. Its distorted at relatively low volumes with a boost in the mids. I have all stock speakers (non-bose) and Im guessing the factory amp is causing this? I was thinking about bypassing the amp, replacing the amp, or the speakers. Which is the most cost effective way of fixing this problem?


  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    DHS_VOUGE's Avatar
    DHS_VOUGE is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): DHS
    Join Date
    Jun 2010
    Age
    31
    Posts
    4

    Re: My new Pioneer AVIC-Z110BT sounds like crap in my 03 DeVille

    ONce you replace the radio replace the speakers too. Go with pioneer componet's 6.5 all around with a 4 channel kicker 350 watt or 400 watt amp to push them and i bet that would sound very good. I had that same set up a while back and i had a avic double din as well, and for my low's i had 2 15in L7's kicker's sub's in a custom box with a 2,500 watt amp pushing them. Sounded like a damm zoo in my trunk.


Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum