ATS and SD Card Capacity - Page 2
cadillac ats forums cadillac ats forums
CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 22 of 22
Cadillac ATS Technical Discussion Forum Discussion, ATS and SD Card Capacity in Cadillac ATS Discussion Forums; As I said once I get the car I will let you guys know what is necessary to get your ...
  1. #16
    isakhanyan is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): ATS Turbo Manual
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    San Jose, California
    Age
    25
    Posts
    126
    As I said once I get the car I will let you guys know what is necessary to get your ad card working properly. I am using a 64GB SD card, which the system will recognize no problem. All you need to do I format it to NTFS

  2. #17
    Hoosier Daddy's Avatar
    Hoosier Daddy is online now Moderator
    Automobile(s): 2013 ATS Performance 2.0T M6
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Winchestertonfieldville, AZ
    Posts
    3,048

    Re: ATS and SD Card Capacity

    Quote Originally Posted by isakhanyan View Post
    I just order a 64GB MicroSD card with the adapater (class 10). I am expecting my car next week, ill let you guys know how it goes.
    Quote Originally Posted by isakhanyan View Post
    As I said once I get the car I will let you guys know what is necessary to get your ad card working properly. I am using a 64GB SD card, which the system will recognize no problem. All you need to do I format it to NTFS
    I was waiting for your follow up post because it was possible a MicroSD with adapter might NOT work. I've had problems with a few adapters in other applications because they did more than just connect the "pins". That was years ago, so maybe nobody does that anymore. But just in case, can you post the brand adapter you are using?

  3. #18
    isakhanyan is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): ATS Turbo Manual
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    San Jose, California
    Age
    25
    Posts
    126
    Quote Originally Posted by Hoosier Daddy

    I was waiting for your follow up post because it was possible a MicroSD with adapter might NOT work. I've had problems with a few adapters in other applications because they did more than just connect the "pins". That was years ago, so maybe nobody does that anymore. But just in case, can you post the brand adapter you are using?


    image-2169988639.jpg

    This is the one I use

  4. #19
    Hoosier Daddy's Avatar
    Hoosier Daddy is online now Moderator
    Automobile(s): 2013 ATS Performance 2.0T M6
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Winchestertonfieldville, AZ
    Posts
    3,048

    Re: ATS and SD Card Capacity

    Thanks!

  5. #20
    percy615 is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): ATS 3.6 Performace
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2

    Re: ATS and SD Card Capacity

    It will take a 128gb SD card as well

    http://www.amazon.com/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1

  6. #21
    Hoosier Daddy's Avatar
    Hoosier Daddy is online now Moderator
    Automobile(s): 2013 ATS Performance 2.0T M6
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Winchestertonfieldville, AZ
    Posts
    3,048

    Re: ATS and SD Card Capacity

    Quote Originally Posted by percy615 View Post
    It will take a 128gb SD card as well

    http://www.amazon.com/gp/product/B00...?ie=UTF8&psc=1
    Have you successfully used a 128GB card? I ask because the software can impose its own limits. I had a car that couldn't use over 16GB because that was all the software was designed to handle.

    I'm interested for educational purposes only because there probably isn't even 64GB of music in the universe that I would buy or care to listen to.

  7. #22
    gmesam is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): ATS 2.0t; manual, black on black
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    SE Michigan
    Posts
    24

    Re: ATS and SD Card Capacity

    I have a non-CUE ATS. It has the SD slot in the arm rest console.

    Sometimes I couldn't get the system to recognize a device (usb or SD). Turning the car off and back on with the device installed got it to work.

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting