Check engine light/stumbling at idle/onstar not working
cadillac ats forums cadillac ats forums
CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
Cadillac ATS General Discussion Forum Discussion, Check engine light/stumbling at idle/onstar not working in Cadillac ATS Discussion Forums; So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the ...
  1. #1
    bluecrayon is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): None
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    174

    Check engine light/stumbling at idle/onstar not working

    So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the blue onstar button for a diagnosis......only to find the onstar is not working. I've noticed a fairly rough/stumbling idle recently and I'm wondering if it might be related? Anyone else have similar problems??

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    donavo is offline Cadillac Owners Connoisseur
    Automobile(s): ATS RWD 2.0T MANUAL
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Los Angeles, California, Unite
    Age
    24
    Posts
    1,122
    Quote Originally Posted by bluecrayon View Post
    So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the blue onstar button for a diagnosis......only to find the onstar is not working. I've noticed a fairly rough/stumbling idle recently and I'm wondering if it might be related? Anyone else have similar problems??
    This might not help but are you running 87 octane? Reason I ask is cuz when I run 91 there is slight vibrations. I tried 100 octane the other day and the engine was smooth as a v8.

  4. #3
    Cadillac Cust Svc's Avatar
    Cadillac Cust Svc is online now Cadillac Customer Service
    Automobile(s): All Cadillac vehicles!
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    10,890

    Re: Check engine light/stumbling at idle/onstar not working

    Quote Originally Posted by bluecrayon View Post
    So this morning my check engine light came on so I went to the website and it said push the blue onstar button for a diagnosis......only to find the onstar is not working. I've noticed a fairly rough/stumbling idle recently and I'm wondering if it might be related? Anyone else have similar problems??
    Hello bluecrayon,

    If you would like to further discuss your issues, please private message me. I do see donavo offered his insight on a possible solution to the concern. Also be sure to provide your contact information and VIN and current mileage.

    Sincerely,

    Laura M.
    Cadillac Customer Service

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting