Radio Volume not working
Cadillac
 

Cadillac Forums | Help Us Help You | Advertise | Cadillac Parts | Cadillac News | Cadillac Classifieds / (Old System)

Cadillac Technical Archive | Cadillac Dealers | Cadillac Reviews | Cadillac Dealer Reviews | Cadillac Vendors

CadillacForums.com is the premier Cadillac Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
Cadillac Allante Forum Discussion, Radio Volume not working in Past Cadillac Vehicle Discussion; Sent receiver off to Fla to be repaired. Got it back and installed it but Volume isn't working properly I ...
  1. #1
    earld is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 1990 Allante
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Hickory NC
    Age
    68
    Posts
    50

    Radio Volume not working

    Sent receiver off to Fla to be repaired. Got it back and installed it but Volume isn't working properly I have volume set at highest setting and volume is low. Any ideas ?

  2. Remove Advertisements
    CadillacForums.com
    Advertisements
     

  3. #2
    MoistCabbage's Avatar
    MoistCabbage is offline Cadillac Owners 10000+ Posts
    Automobile(s): Crimson 2001 Seville STS, 1990 Seville (RIP)
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    East Boston MA.
    Age
    26
    Posts
    22,413
    Was it working before you sent it to be fixed?

  4. #3
    cadmat's Avatar
    cadmat is offline Cadillac Owners Fanatic
    Automobile(s): 1988 Allante.
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    vista, california
    Posts
    188

    Re: Radio Volume not working

    now that DOES sound like speaker amp issue symptoms, is the volume the same at all four speakers? otherwise may want to give mr.hussy a call back for some troubleshooting tips..

  5. #4
    earld is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): 1990 Allante
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Hickory NC
    Age
    68
    Posts
    50
    Thread Starter

    Re: Radio Volume not working

    Was NOT working when I got car. Sent receiver off for repair . Came back and it now works just low volume . Yes volume is same at all speakers

  6. #5
    Tn Kjun is offline Cadillac Owners Member
    Automobile(s): '92 ALLANTE & 02 EXT
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    TENNESSEE
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by earld View Post
    Sent receiver off to Fla to be repaired. Got it back and installed it but Volume isn't working properly I have volume set at highest setting and volume is low. Any ideas ?
    Sounds like amps are gone or the CDM. (CONTROL DATA MODULE) Located behind the glove box. I'm having the same exact problem.

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Bookmarks

Cadillac Posting Rules

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Read about Lincoln | Buick | Kia Forte Forum
Need products for your Cadillac? Check out your options at the links below:

custom floor mats | Cadillac Chrome and Black Chrome Wheels | window tinting